Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vásárlás előtti tájékoztatás

A vásárlás előtti tájékozódás fontossága

Az internetes vásárlás az úgynevezett távollévők között megkötött szerződések közé tartozik, azaz a szerződéskötésre a kereskedő és a fogyasztó egyidejű jelenlétének hiányában kerül sor. Ezért a vásárlással kapcsolatos lényeges információkat (a szolgáltató adatai, a vásárlás folyamata, ajánlati kötöttség, díjfizetés, számlázás, szállítás, az elállási jogának gyakorlása), a szavatossággal kapcsolatos fontos információkat (kellékszavatosság, termékszavatosság, jótállás, igényérvényesítés, panaszkezelés) valamint fogyasztóvédelmi hatóságnál, békéltető testületnél, az európai uniós vitarendezési platformon illetve a bíróságon kezdeményezhető jogérvényesítési lehetőségeket a weboldalunk láblécében található Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) dokumentumban foglaltuk össze Neked. Kérjük, a vásárlásod előtt tanulmányozd ezt az ÁSZF-et!

Az oldalainkon szereplő termékeket a mellettük szereplő bruttó áron értékesítjük, tehát a feltüntetett ár az ÁFA-t tartalmazza!

A termék(ek) bruttó vételárán felül a választásodtól függően egyes esetekben további költségek merülhetnek fel, melyekről előzetesen tájékoztatunk az alábbiak szerint:

Személyes átvétel (fizetés az átvételkor az üzletben – készpénzzel vagy bankkártyával): INGYENES.

Az interneten keresztül megrendelt áru személyes átvételére és kifizetésére a cégünk üzletében a 7623 Pécs, Megyeri út 66/1 alatt van lehetőség a következő nyitvatartási időben.

Kiszállítás 15.000 Ft. átutalással vagy bankkártyával kifizetett rendelési érték felett: INGYENES.

Kiszállítás 15.000 Ft. rendelési érték felett utánvéttel, a csomag átvételekor a futárnak kifizetve a termék árát +300 Ft

Kiszállítás 15.000 Ft. rendelési érték alatt átutalással vagy bankkártyával kifizetett termék esetében: 1.290 Ft.

Kiszállítás 15.000 Ft. rendelési érték alatt utánvéttel, a csomag átvételekor a futárnak kifizetve a termék árát: 1.290 Ft. + 300 Ft.

A bemutatott költségek a sokéves tapasztalatok alapján a rendelések döntő részében nem térnek el a meghirdetett költségektől. Egyes speciális esetekben (például a rendelés összetétele terjedelmes tételekből áll, átlagon felüli darabszámú stb.) az egyedi csomagolási megoldási igény vagy magas összeghatár miatt magasabb költség merülhet fel. Ilyen esetben munkatársunk mindig felveszi a kapcsolatot a megrendelővel annak eldöntése érdekében, hogy a megrendelő vállalja-e a magasabb költségeket. Ez a tájékoztatás a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 9. § (1) c) pontja szerinti azon tájékoztatásnak minősül, amikor egyes költségtételeket nem lehet észszerűen előre kiszámítani.

Kérjük, minden esetben őrizd meg az e- számlát vagy csomagküldés esetén a csomagban található számlát, valamint a csomagot kiszállító cég átvételi bizonylatát! Bármely későbbi ügyintézés, igényérvényesítés során fontos azonosító a Rendelésszám (ez egyben iktatószámként is funkcionál), melyet a rendelést visszaigazoló e-mail is tartalmaz, kérjük, az ügyintézés egyszerűsítése érdekében őrizd meg ezt az azonosítót is!

Jó vásárlást kívánunk!

Keresés