Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szafi Reform csökkentett rosttartalmú PALEO KENYÉR lisztkeverék 500g

Ár:
2.350 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.290 Ft
Várható szállítás: 2021. január 29.
Menny.:db

Leírás

Összetett ételérzékenység esetén ajánljuk, mivel sem a lisztkeverék, sem a kész kenyér nem tartalmaz: glutént, tejet, szóját, élesztőt, hüvelyeseket, kukoricát, rizst, burgonyát, és gluténmentes álgabonákat (pl. hajdina, köles, cirok), így tökéletesen beilleszthető a paleo életmódba is. Továbbá azon paleo életmódot követőknek is ajánljuk, akiknek valamilyen oknál fogva a rostfogyasztást is korlátozniuk kell, így a hasonló összetételű rostban gazdag kenyereket nem tudják fogyasztani. A napi kenyéradag meghatározásához mindenképp figyelembe kell venni egyénileg az orvos által előírt, vagy az egyéni intoleranciaszinthez igazított napi fogyasztható rost mennyiséget, és a kész kenyér rosttartalmát! Összetevők: Paleo lisztkeverék (szezámmagliszt, aranylenmagliszt, kókuszliszt, batátaliszt), tápiókakeményítő, rostkeverék (bambuszrostliszt, útifűmaghéjliszt), térfogatnövelőszer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav). Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben 100g kisült kész kenyérben* energia: 1479 kJ / 351 kcal 921 kJ / 219 kcal zsír:– amelyből telített zsírsavak: 5,3 g 0,8 g 4,7 g 1 g szénhidrát:– amelyből cukrok: 46,3 g 1,3 g 24 g 1,1 g Rost: 8,6 g 4,3 g Fehérje: 25,1 g 18 g Só: 0,01 g 0,98 g * A felhasználási javaslatban megadott receptúra alapján. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Felhasználási javaslat: Kenyér recept (45%-al csökkentett szénhidrát-tartalmú gluténmentes kenyér): Hozzávalók (500 grammos kenyérhez): 250 g Szafi Reform csökkentett rosttartalmú paleo kenyér lisztkeverék 3-4 g só 40 g frissen facsart citromlé 2 db M-es tojás 4 db M-es tojásfehérje 70 g szobahőmérsékletű víz ízlés szerint adhatunk hozzá magokat Elkészítés: Keverjük homogénné a tojásokat a vízzel, citromlével és sóval. Öntsük hozzá a lisztet és robotgép spirál szálával dolgozzuk csomómentesre. Ezután egy spatula segítségével öntsük a masszát kb. 20 * 10 cm. – es szilikonos kenyérformába (vagy kiolajozott fémformába) és vizes spatulával simítsuk el a tetejét. Pihentessük a tésztát kenyérformába 25 percet. Közben melegítsük fel a sütőt 200 fokra. Sütés: Előmelegített 200 fokos sütőben (alsó – felső program) 60 perc. Sütés után vegyük ki a formából a kenyeret és rácson hagyjuk teljesen kihűlni. Kiszerelés: 500g Tárolás: Száraz, hűvös helyen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés