Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szafi Free EXPRESSZ lisztkeverék kelesztés nélküli tésztákhoz 1000g

Ár:
2.190 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Szállítási díj: 1.290 Ft
Várható szállítás: 2021. január 29.
Menny.:db

Leírás

Kiszerelések: 1000g, 5000g Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes, szójamentes, élesztőmentes, kelesztés nélküli, édes és sós „kelt” tészták készíthetőek a lisztkeverék segítségével, pillanatok alatt. Élelmi rostokban gazdag, így a kiegyensúlyozott étrend méltó alapanyaga lehet. Átlagos tápérték 100g lisztkeverékben Energia: 1398 kJ / 331 kcal Zsír amelyből telített zsírsavak 1,9 g 0,5 g Szénhidrát amelyből cukrok 65,2 g 2,1 g Rost 13,8 g Fehérje 6,5 g Só 0,03 g Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Az adatok tájékoztató jellegűek! Összetevők: Gluténmentes lisztkeverék (kölesliszt, batáta liszt), tápióka keményítő, rostkeverék (útifűmaghéjliszt, bambuszrostliszt), térfogatnövelő szer (nátrium-hidrogén-karbonát), savanyúságot szabályozó anyag (citromsav) Recept ötlet: Szafi Free fonott kalács Hozzávalók (490 grammos kalácshoz): 250g Szafi Free EXPRESSZ lisztkeverék kelesztés nélküli tésztákhoz 55g por eritrit (vagy porcukor) – nagyon fontos, hogy por állagú legyen 1g himalája só 1g szódabikarbóna késhegynyi vanília őrlemény 1 citrom héja (kb. 10g) 30g almaecet (vagy frissen facsart citromlé) 260g szobahőmérsékletű víz ízlés szerint adhatunk hozzá aszalványokat, pl. mazsolát kenéshez: 10g frissen facsart narancslé Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt. 2 külön tálba mérjük ki a száraz és a nedves hozzávalókat, majd öntsük őket egybe és addig gyúrjuk, míg el nem válik a kezünktől (2-3 perc). Összeállítás után 5 percig pihentessük. Ezután osszuk 4 részre a tésztát, sodorjunk belőle 23 cm-es rudakat, úgy hogy a közepe vastagabb maradjon, a végei pedig egyenletesen vékonyodjanak. Lazán fonjuk össze. Sütés előtt kenjük le narancslével. Előmelegített 180 fokos sütőben, alsó-felső programon 50 percig süssük, majd újra kenjük le és további 15 percig süssük 200 fokon. Rácson hagyjuk langyosra kihűlni, majd ízlés szerint fogyasszuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés