ÉLÉSKAMRA HOLLAND KAKAÓS KRÉM, PUDING ÉS TORTAKRÉM ALAPPOR 60 G
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Szállítási díj: | 1.290 Ft |
Várható szállítás: | 2021. március 09. |
Leírás
Összetevők: nyílgyökér liszt, zabliszt, holland kakaópor (20-22%-os zsírtartalommal) bambuszrost liszt
Hozzáadott adalékoktól, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított termék.
Hozzávalók:
- 1 csomag pudingpor
- 450 ml növényi tej vagy egyéb tej (pl TOTU tej)
- ízlés és diéta szerint 30-50 g édesítő
Egy csomag pudingpor 3 adag desszertet tartalmaz.
Elkészítési javaslat:
A tasak tartalmát 30-50 g diéta szerinti édesítővel, kb. 1 dl növényi tejjel csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a további 350 ml növényi tejet, majd folyamatos kevergetés mellett, lassú tűzön felforraljuk, ekkor el is készült. Ügyeljünk arra, hogy ne forraljuk enné tovább, mert visszahígulhat. A desszert édességét a főzés előtt állítsuk be, utólag már ne édesítsük. A pudingot fogyaszthatjuk melegen, langyosan vagy kihűtve is.
Forró csokoládé: 20 g Holland kakaós krémpuding port mérjünk ki, keverjük el az édesítővel és 1 dl tejjel. Hozzáadunk még 150 ml tejet, majd folyamatos kevergetés mellett, lassú tűzön felforraljuk, ekkor el is készült. Ügyeljünk arra, hogy ne forraljuk enné tovább, mert visszahígulhat. A desszert édességét a főzés előtt állítsuk be, utólag már ne édesítsük. Bögrébe töltve forró csokoládéként fogyasztjuk.
Milyen tápértékkel számolhatsz?
Átlagos tápérték 100g termékben (tájékoztató adat):
Energia kJ | 1362 |
Energia kcal | 325,1 |
zsír | 5,3g |
amelyből telített zsírsavak | 1,7g |
szénhidrát | 49,9g |
amelyből cukrok | 0,7g |
ebből hasznosuló szénhidrát | 49,9g |
ebbő poliolok | 0g |
fehérje | 9,7g |
só | 0,1g |
rost | 14,5g |